به گزارش سلام لردگان، ديدار تيم هاي الجزيره امارات و استقلال از ساعت 20:10 در ورزشگاه محمد بن زايد شهر ابوظبي با قضاوت کيم دان جين آغاز شد.
داور کره اي اين ديدار به ساموئل و مهدي رحمتي از استقلال کارت زرد نشان داد.آبي پوشان تهراني که نياز به برد داشته تا به جدول مسابقات برگردند در اين ديدار آندرانيک تيموريان را در ترکيب اصلي در اختيار داشتند.
استقلال که روز 27 اسفند ماه سال قبل در ورزشگاه آزادي مقابل نماينده اماراتي به تساوي رسيده بود با شناخت از اين تيم وارد زمين شد اما در دقايق ابتدايي تحت فشار حريف قرار گرفت و در يکي دو صحنه رحمتي مانع باز شدن دروازه شد.
همين روند ادامه داشت تا اينکه ضربه چپ بازيکن الجزيره از کنار دروازه استقلال به بيرون رفت. البته دقايقي بعد روي ارسال حيدري، قاضي با ضربه سر دروازه حريف را تهديد کرد اما توپ به بيرون رفت تا بازي بدون گل در جريان باشد.
در دقيقه 41 مهاجم الجزيره در شلوغي مقابل دروازه استقلال ضربه اي ناگهاني را زد که رحمتي توپ را به کرنر فرستاد تا اين نيمه با وجود حملات فراوان تيم اماراتي با تساوي بدون گل به پايان برسد.
با شروع نيمه دوم استقلال بهتر بازي را آغاز کرد و حتي در دقيقه 52 روي حرکت فوق العاده برهاني و قاضي ميتوانست توسط نوري به گل برسد اما ضربه اين بازيکن را گلر الجزيره با واکنشي خوب به کرنر فرستاد.
چند دقيقه بعد الجزيره در موقعيت گل قرار گرفت اما حريف نتوانست از اين فرصت استفاده کند تا اينکه روي حرکت خوب مهدي نظري و پاس وي به قاضي مهاجم استقلال دومين گل خود را تيم اماراتي در دو هفته اخير به ثمر رساند تا بارقه هاي اميد در اين تيم زنده شود.
درست يک دقيقه بعد پاس قاضي به نظري اين بازيکن را در موقعيت قرار داد اما ضربه اين بازيکن را گلر حريف گرفت.
نماينده ايران که در اين دقايق خيلي خوب بازي مي کرد اين بار از روي ضربه توني کارواليو مي توانست گلزني کند که باز هم گلر الجزيره با واکنشي خوب توپ را به بيرون فرستاد.
در دقايق پاياني بازي و با حضور مبعلي استقلال بازي را اداره کرد تا آبي پوشان با کسب 3 امتياز ارزشمند به ايران برگردند و همچنان شانس صعود را به دور دوم داشته باشند.
تيم استقلال با اين برد در ورزشگاه محمد بن زايد طلسم شکني کرد و براي اولين بار الجزيره امارات را شکست داد تا ارزش اين برد دو چندان باشد.
استقلال با اين برد 4 امتيازي شد و با توجه به نتيجه ديدار الريان و الشباب در رده سوم قرار گرفت تا همچنان شانس صعود به دور دوم را داشته باشد.الجزيره نيز با اين شکست 7 اميتازي باقي ماند و به رده دوم جدول گروه A صعود کرد.
ترکيب استقلال/ سيدمهدي رحمتي، اميرحسين صادقي، جي لويد ساموئل،خسرو حيدري، هاشم بيک زاده، عليرضا واحدي نيکبخت، پژمان نوري، آندرانيک تيموريان، احمد جمشيديان(67 توني کارلواليو)، محمد قاضي و آرش برهاني(64 محمد مهدي نظري)(77 ايمان مبعلي)
سرمربي/ امير قلعهنويي
انتهاي پيام/
منبع:خبرگزاري فارس،